søndag 8. mai 2011

Tur til Voss i helga.


Vi har hatt en kjempefin tur til Voss i helga , vi kom opp i 20.00 tida fredag kveld - og vanligvis er det nok ikke noen plasser igjen inne på campingen - men Eva B. og Jarle hadde reist opp tidligere og holdt av plass nr 12 til oss - de hadde også laget deilig taco klar til vi kom tusen takk til dere to - luksus :))





Natt til lørdag regnet det masse , men om morran var det klarnet opp - og etter en tur inn til fretex (fikk med meg alle dit hi hi) og litt handlings i sentrum , tok vi en spasertur langs Vangsvatnet. Ungene var på evig russekort jakt , og jammen fikk de samlet en god bunke med rød,grønn,svart og blårussekort.





Hoppebilde a la Mari





Mesterenesmester , duell mellom Monika og Jonas
Gjett hvem som vant?





Vi koser oss alltid på Voss , takk til Skage fam. for veldig hyggelig selskap.

1 kommentar:

  1. Hei på deg, så deilig med tur til Voss da. Den fiskeretten er bare såååå god, man kan liksom stusse litt over den derre biten med all korianderen som skal ligge over, ser mye ut, men når sausen er helt på og det hele har stått i ovnen, har det hele blitt forandret til en magisk smaks kombinasjon. den kan lages med kylling også, samme prinsipp...og nesten like godt. Klemmer fra Wilhelmine

    SvarSlett